RBD IS THE BEST
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RBD IS THE BEST

PrijemPrijem  PortalliPortalli  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

???PITANJCA???

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
~DULCE MARIA~
**ADMIN**
**ADMIN**
~DULCE MARIA~

Broj poruka : 300
Godina : 30
Datum upisa : 28.07.2007

???PITANJCA??? Empty
PočaljiNaslov: ???PITANJCA???   ???PITANJCA??? EmptyPet Avg 31, 2007 8:24 pm

1.VASE IME
2.BOJA OCIJU I KOSE
3.KOJA VAM JE OMILJENA BOJA I ZIVOTINJA(AKO MOZE I VRSTA)(MOZETE I DIVLJE ZIVOTINJE DA NAVEDETE)
4.GDE NAJVISE VOLITE DA IZLAZITE
5.OMILJENI GRAD
6.NAJ FREND I FRENDICA
7.SRECAN BROJ
8.STA SI U HOROSKOPU
9.KAD PORASTEM BICU
& I POSLEDNJE
10.OMILJENI MESEC GODINA (KOJA TI JE NAJVISE DONELA SRECE)
Nazad na vrh Ići dole
https://andy.forumsr.net
~DULCE MARIA~
**ADMIN**
**ADMIN**
~DULCE MARIA~

???PITANJCA??? Empty
PočaljiNaslov: Re: ???PITANJCA???   ???PITANJCA??? EmptyPet Avg 31, 2007 8:26 pm

VERUJTE MI DA COVEKA MOZETE UPOZNATI MAKAR GA PITALI KAKO SE ZOVE....................... A SA OVIM LAKIM PITANJIMA .......... JOS VISE CEMO SE UPOZNATI I STECI PRIJATELJE!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Anny_Princess*
Gost
Gost
*Anny_Princess*

Broj poruka : 13
Datum upisa : 31.08.2007

???PITANJCA??? Empty
PočaljiNaslov: Re: ???PITANJCA???   ???PITANJCA??? EmptyPet Avg 31, 2007 10:41 pm

1.VASE IME:Natasa
2.BOJA OCIJU I KOSE:Oci su mi pre bile plave ali sad su zelene i tako ce verovatno ostati, a kosa mi je svetlo braon.
3.KOJA VAM JE OMILJENA BOJA I ZIVOTINJA(AKO MOZE I VRSTA)(MOZETE I DIVLJE ZIVOTINJE DA NAVEDETE):Boje:Crna, Plava i Crvena a zivotinje pas i delfin.
4.GDE NAJVISE VOLITE DA IZLAZITE:Ne izlazim.I kad idem negde to je obicno neki rodjendan i ili idem kod drugarica i drugova onako da se zezamo...
5.OMILJENI GRAD:Mexico i Barselona.
6.NAJ FREND I FRENDICA:Dragana Radic i Aleksandar Saric...imam jos puno dobrih drugarica npr. Tanja Pantovic, Milica Nesic.....A na netu imam Nikolinu, Vekicu, Bojanu i tebe admine...itd...
7.SRECAN BROJ:4
8.STA SI U HOROSKOPU:Jarac
9.KAD PORASTEM BICU:Ne znam sta cu biti ali bih volela da budem manekenka ili pevacica...ili i jedno i drugo...a mozda i glumica...
I POSLEDNJE
10.OMILJENI MESEC GODINA (KOJA TI JE NAJVISE DONELA SRECE):Ne znam...Bio mi je dobar avgust...a godina....ma ne znam...stvarno...
Nazad na vrh Ići dole
SwEeT DuLcE
Gost
Gost
SwEeT DuLcE

Broj poruka : 108
Godina : 31
Datum upisa : 12.09.2007

???PITANJCA??? Empty
PočaljiNaslov: Re: ???PITANJCA???   ???PITANJCA??? EmptyNed Sep 16, 2007 4:48 pm

1.VASE IME:Milena Vuckovic
2.BOJA OCIJU I KOSE:smedje i oci i kosa
3.KOJA VAM JE OMILJENA BOJA I ZIVOTINJA(AKO MOZE I VRSTA)(MOZETE I DIVLJE ZIVOTINJE DA NAVEDETE):zelena/delfini,hijene,psi i orlovi
4.GDE NAJVISE VOLITE DA IZLAZITE:u diskoteke-IN,Galerija...
5.OMILJENI GRAD:Barselona
6.NAJ FREND I FRENDICA:Jelena Dragosavljevic,Milana Lukic,Sara Becanovic/Milan Milovic,Boris Baranov,Nemanja Miljanovic,Alexandar Alic(mi smo 1. ekipa)
7.SRECAN BROJ:8
8.STA SI U HOROSKOPU:vaga
9.KAD PORASTEM BICU:advokat ili arhitekta
& I POSLEDNJE
10.OMILJENI MESEC GODINA (KOJA TI JE NAJVISE DONELA SRECE):2007./mesec ne znam!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rebeldesiempre.aforumfree.com
~DULCE MARIA~
**ADMIN**
**ADMIN**
~DULCE MARIA~

???PITANJCA??? Empty
PočaljiNaslov: Re: ???PITANJCA???   ???PITANJCA??? EmptyPon Sep 17, 2007 1:36 pm

ZAMOLILA BIH VAS DA TO BREBACITE U NOVE TEME DA JA NEMORAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! MISLIM VI DA NAPRAVITE NOVE TEME SA VASIM IMENOM I ONDA PISETE TO ...................... KOPCATE!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

???PITANJCA??? Empty
PočaljiNaslov: Re: ???PITANJCA???   ???PITANJCA??? Empty

Nazad na vrh Ići dole

???PITANJCA???
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
RBD IS THE BEST :: ^>>RBD off :: >>>>LEKsikon-
Skoči na: